Izognite se tveganju pri privilegiranem dostopu

One Identity Safeguard for Privileged Passwords (privilegirana gesla) zaščiti, nadzira, avtomatizira in varuje proces dodeljevanja privilegiranih dostopov.

Zaščita za privilegirana gesla, ki je nameščena na napravi, odpravlja pomisleke glede varnosti dostopa do same rešitve, ki je v pomoč pri pospešitvi integracije z vašimi sistemi, hkrati pa poenostavi upravljanje.

Poleg tega je zasnova, ki je osredotočena na uporabnika, zelo enostavna in slednjemu prijazna ter omogoča upravljanje gesel kadarkoli, kjerkoli in s skoraj katerekoli naprave. Rezultat vsega tega je privilegirana rešitev za upravljanje gesel, Privileged Passwords, ki vaše podjetje varuje in omogoča privilegiranim uporabnikom popolnoma novo raven svobode in funkcionalnosti.

Še nekaj lastnosti:

Uporabniška gesla upravlja prek povezave varnega spletnega brskalnika – tudi s podporo za mobilne naprave. Tako ovir več ne boste poznali, vaša pisarna pa bo lahko tako rekoč ves svet.

Možnosti je skoraj neskončno. Mehanizem podpira časovne omejitve, preglednice, več odobritev naenkrat, hitri dostop … Zahteve za geslo se lahko odobrijo samodejno, sistem pa omogoča tudi več ravni odobritev.

Če uporabljate One Identity Starling, lahko potrdite ali zavrnete zahteve celo brez VPN (Virtual Private Network, kar lahko prevedemo v navidezno zasebno omrežje). VPN sicer deluje tako, da se naša naprava najprej poveže z oddaljenim računalnikom, prek katerega nato obiskujemo druga spletna mesta.

Z One Identity Safeguard boste vedno »online«. Zasnovan je bil za združevanje in visoko razpoložljivost. Z njim zahtevate gesla in seje s katerekoli naprave in od katerekoli naprave v sistemu, kar poveča pretočnost vsebin in odzivne čase. Le kdo si ne želi večje varnosti, mobilnosti, hkrati pa visoke odzivnosti.

O rešitvi One Identity Safeguard smo že pisali v članku “Z One Identioty Safeguard do večje varnosti in učinkovitosti”.

Bi preizkusili One Identity Safeguard?
Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo ponudili brezplačen dostop do testnega okolja, v katerem boste lahko preizkusili predstavljeno rešitev!
Sporočite nam vaše želje na info[@]adm-adria.eu ali +386 59 251 955.