Storitve

Pristop ALA ADM-Adria

Nudimo svojstven in inovativen pristop do dela s strankami. Inovativni pristop k strankam se imenuje “ALA ADM – Adria” in ponazarja celostni pristop od prodajnih aktivnosti do zaključka projekta –  tj. rešitev na ključ.

01.

Pristop ala ADM-Adria

Na podlagi izkušenj smo izoblikovali lasten »ala ADM-Adria pristop«, ki nam omogoča boljši zajem naročnikovih želja in potreb ter posledično uspešno izvedbo zastavljenega projekta.

02.

Svetovanje

Potencialnim in obstoječim poslovnim partnerjem z veseljem prisluhnemo in jim svetujemo glede ustreznosti posamezne poslovne rešitve.

03.

Priprava in izvedba projektov

Skupaj z naročnikom pripravimo implementacijski projektni načrt in ga glede na zastavljene časovne in vsebinske cilje izvedemo.

04.

Razvoj, implementacije in nadgradnje

Strokovna in certificirana tehnična ekipa izvede implementacije in nadgradnje poslovnih programskih rešitev.

05.

Vzdrževanje

Nudimo redno vzdrževanje poslovnih programskih rešitev (vzdrževalna pogodba) in vzdrževanje po izvedenem implementacijskem projektu.

06.

Šolanja in usposabljanja

Poslovnim partnerjem nudimo izobraževanja, ki jih prilagodimo glede na naročnikovo znanje, potrebe in časovno razpoložljivost. Hkrati organiziramo udeležbo na certificiranih izobraževanjih pri proizvajalcih nudenih poslovnih programskih rešitev.