QoreStor

QoreStor – Programsko orientirana platforma za sekundarno shranjevanje naslednje generacije

V današnjem svetu, so podjetja odvisna od svojih aplikacij in podatkov bolj kot kadarkoli poprej. Med drugimi to pomeni še večjo skrb za varnostne kopije in datotek za povrnitev sistema na poudarku neprekinjenega poslovanja. V času osnovanja ideje je to preprosto ampak kaj ko se z rastjo podatkov odzivnost varnostih kopij slabša, cena hrambe pa konstantno raste. Zmanjševanje obsega podatkov za shranjevanje velikokrat ni mogoče, prav tako ni primerno neprestano dokupovanje opreme za shranjevanje.  V takem primeru ni veliko rešitev…

Quest® ponuja elegantno rešitev. QoreStor™ je programsko orientirana platforma za sekundarno shranjevanje, ki temelji na Questovi preverjeni tehnologiji de-duplikacije in replikacije. Uporabniku omogoča, popolno ločitev od naprav za varnostno kopiranje, povečuje zmogljivosti, zmanjša osnovne pogoje shranjevanja in s tem stroške, pri tem pa replicira hitreje in varneje za potrebe arhiviranja, varovanja in neprekinjenega poslovanja.

QoreStor podpira skoraj vse oblike strojne opreme, platforme za virtualizacijo ali ponudnike oblačnih storitev. Prav tako podpira veliko obstoječih rešitev za varnostno kopiranje. Preprosta namestitev QoreStor omogoča skrajšanje časa replikacije, povečanje varnosti podatkov in hkrati izpolnjevanje skladnosti. Tako se zmanjša stroške in poveča izkupiček IT investicije.

Nekaj ključnih funkcionalnosti:

  • Agnostičen za vso programsko in strojno opremo – uporabi se lahko za katerokoli vrsto strojne ali programske opreme, platforme za virtualizacijo ali ponudnika oblačnih storitev. S tem se zmanjša stroške, poenostavi IT okolje in poveča učinkovitost investicij za že uporabljene tehnologije.
  • De-duplikacija naslednje generacije – zmanjša se zahteva po velikosti varnostnih kopij v razmerju 20:1. Pri tem rešitev uporablja poslovno orientirano de-duplikacijo na osnovi variabilnega bloka.
  • Vgrajeni pospeševalni protokoli – pospeši se integracija podatkov vse do 20 terabajtov na uro in s tem reši težavo vedno manjših časovnih oken za ustvarjanje varnostnih kopij. V rešitev QoreStor so vgrajeni protokoli pospeševanja, ki uporabljajo optimizirano de-duplikacijo na strani odjemalca in pošiljajo samo unikatne podatkovne bloke.
  • Varnost podatkov – zavaruje podatke in posledično skrbi za izpolnjevanje pogojev varnostne politike organizacije. Pri tem se uporablja vgrajena enkripcija z AES varnostnimi ključi z industrijskim standardom »256-bit Advanced Encryption«.
  • Globalni pregled v oblaku – omogočen je pregled nad vsemi instancami QoreStora v eni konzoli od kjerkoli, preko katerekoli naprave. To naredi rešitev QoreStor preprosto za uporabo, nadziranje in vzdrževanje.

 

Želite brezplačni preizkus rešitev QoreStore?
Sporočite nam in z veseljem vam bomo priskrbeli brezplačno verzijo za 30 dnevno testno obdobje!

Na nas se lahko obrnete preko e-pošte (info[@]adm-adria.eu) ali telefona (+386 59 251 955).

 

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=k3i0nmieEuI” ]