metalogix (ADM-Adria)

Metalogix rešitve za migracijo, upravljanje in varovanje vaših dokumentov

Vaši uporabniki in njihova vsebina si zaslužijo rešitev za optimalno opravljanje dela.

Rešitve Metalogix vam lahko pomagajo pri pospešitvi in poenostavitvi migracij vsebin ter upravljanju in omogočanju varnosti vsebin za Microsoft SharePoint, OneDrive za podjetja, Office 365, Exchange in drugih storitev v oblaku.

Programska oprema Metalogix je zasnovana s pomočjo najboljših praks v industriji. Omogoča izvajanje najzahtevnejših nalog, ne glede na to, ali je platforma lokalna, v oblaku ali v hibridnem okolju. Tako optimizirajo razpoložljivost, učinkovitost in varnost vsebin v celotnem življenjskem ciklu sodelovanja.

Rešitve Metalogix so večkratno nagrajene, zato jih z velikim zaupanjem uporabljajo v več kot 20.000 organizacijah po celem svetu.

Metalogix je v letu 2019 postal del skupine QUEST.

Uporabnikom so v sklopu programske opreme Metalogix na voljo številne rešitve.

Metalogix Expert

Zmogljivo brezplačno orodje za ocenjevanje izvornih SharePoint okolij vam pomaga pri pravilnem načrtu in usmeritvi migracijskega projekta. S tem pridobite vpogled, potreben za načrtovanje uspešne selitve SharePoint, optimizacijo infrastrukture za shranjevanje in zaščito pred varnostnimi tveganji.


Metalogix Content Matrix

Pri premiku ogromnih količin vsebin je ključno, da ne pride do izpadov in izgub. Z Metalogix Content Matrix upravljajte s kompleksnimi migracijami in hitro združite skupne datoteke. Ponovno prerazporedite vsebino v več virtualnih ali fizičnih okolij, s čimer pridobite največjo prepustnost, potrebno med migracijo.


Metalogix Intelligent Migration

Analizirajte okolje pred migracijami. Z uporabo čarovnika ocenite in nato preselite vsebino z največjo prepustnostjo. Rešitev je namenjena skrbnikom za SharePoint, da na podlagi analize bolje razumejo okolje in pripravijo uspešno strategijo migracije.


Metalogix Control Point

Omogočite dovoljenja, revizije, poročanja in upravljanje SharePointa. Preprosto upravljajte dovoljenja, preverjanje uporabnikov in skrbnikov. Avtomatizirajte in prenesite upravljanje SharePointa, s čimer se počisti vsebina in spremljajo uporabniki. Posledično je poskrbljeno za zaščito podatkov ter ugotavljanje sumljivih vedenj uporabnikov.


Metalogix Sensitive Content Manager

Dvignite stopnjo preprečevanja izgube podatkov za SharePoint s skeniranjem, odkritjem in razvrščanjem občutljivih podatkov ter izoliranjem ali odstranitvijo datotek, ki kršijo pravilnike. Nastavite lahko tudi varnostna opozorila.


Metalogix Essentials za Office 365

Celovita rešitev za migracijo vsebin ter upravljanje uporabnikov, vsebin in licenc v sistemu Office 365. Dosežite nemoteno upravljanje migracij s podrobnimi poročili, analizami in upravnimi ukrepi.


Metalogix StoragePoint

Optimizirajte shranjevanje z vodilno rešitvijo za shranjevanje oddaljenih vsebin. Shranite vsebino, kjer želite optimizirati stroške in uspešnost organizacije. Rešite izzive rasti vsebine tako, da pustite nestrukturirano vsebino na ustreznih nivojih pomnilnika, medtem ko še vedno upravljate vsebino iz SharePointa.


Metalogix Backup za SharePoint

Zagotovite celovito rešitev za varnostno kopiranje in obnovitev za celotno okolje SharePoint. Zaščitite svoje SharePoint okolje, ustvarite zbirke varnostnih kopij, ki so zelo kompaktne in varne, omogočite obširno obnavljanje posamezne vsebine ali vsebine po sklopih in pooblaščajte skrbnike in uporabnike ter prihranite čas.


Metalogix Diagnostic Manager

Nadzorujte, diagnosticirajte in odpravljajte težave v okoljih SharePoint. Oglejte si zdravje in zmogljivost okolja SharePoint na eni nadzorni plošči in ustvarite poročila po meri, ki temeljijo na primerih, specifičnih za vaše okolje.


Metalogix Replicator

Sinhronizirajte vsebino med več okolji SharePoint. Reproducirajte vsebino in zagotovite stalno razpoložljivost okolja SharePoint. Zmanjšajte možnosti izgube podatkov med prekinitvijo napajanja, sistemskimi ali omrežnimi napakami in podobnimi nevšečnostmi.


Archive Manager za Exchange

Samodejno in pregledno centralizirajte, nadirajte in obdržite vso elektronsko pošto vaše organizacije iz ene osrednje lokacije z zmogljivimi možnosti njenega arhiviranja. Zmanjšajte shrambo e-pošte za do 80 % in zmanjšajte čas njenega varnostnega kopiranja za 50 %.


Archive Manager za Files

Samodejno arhivirajte, upravljajte in varujte vse datoteke svoje organizacije. Archive Manager se povezuje s preobremenjenimi datotečnimi strežniki in preusmerja dokumente na ločene, stroškovno učinkovitejše pomnilniške nivoje, pri tem pa nadzira, kako dolgo se arhivirajo sporočila v skladu z industrijskimi, vladnimi in internimi predpisi.


Bi preizkusili, kako je z uporabo rešitve Metalogix v praksi?


Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo ponudili brezplačen preizkus rešitve!
Sporočite nam vaše želje na info[@]adm-adria.eu ali +386 59 251 955.