Poenostavite kompleksno migracijo za SharePoint in Office 365 – Metalogix Content Matrix

Ko je treba migrirati oziroma prenesti SharePoint iz enega okolja v drugega, lahko to hitro prerase v kompleksen in časovno potraten projekt. To drži še posebej v primeru, ko je v prenos vključenih večje število podatkovnih baz, ki se nanašajo na različne verzije programa SharePoint.

Čeprav organizacije pogosto računajo na to, da bo to opravilo enostavno, v praksi temu ni tako. Tovrstni projekti se namreč izkažejo za zelo kompleksne in hkrati zahtevajo veliko virov. Poleg tega je tu potrebno veliko planiranja in natančnih procesov, da se zagotovi pravilno migracijo.

Kaj pa, če bi lahko migrirali zajetno količino vsebine iz vašega privzetega okolja SharePoint na novo različico kar v enem mahu? To je v praksi mogoče, a le z uporabo programskega orodja Metalogix Content Matrix podjetja Quest. Tu namreč gre za eno najboljših orodij za migracijo okolji SharePoint in Office 365. Orodje namreč nudi vse, kar organizacija potrebuje za optimalno nastavitev in prenos, in sicer na način, da povsem ustreza njenim potrebam in projektni zasnovi.

Ključne prednosti uporabe programskega orodja Metalogix Content Matrix so:

Prenos in konsolidacija v enem koraku
Prenos neposredno v storitev SharePoint 2019 ali SharePoint Online brez izpada razpoložljivosti storitve ter z manjšim številom skript in večjo avtomatizacijo.

Pametni prenos
Kompleksni prenosni okolja SharePoint postanejo enostavni, planirani in hitri.

Distribuirani prenos
Razporedi delo prenosa portala SharePoint na večje število strežniških sistemov.

Prenos po meri uporabnika
Uporabniki imajo možnost definicije in nadzora prenosov v novo okolje SharePoint s pomočjo vnaprej pripravljenih prenosnih nastavitev.

 

 

Bi preizkusili, kako je z uporabo rešitve Metalogix Content Matrix v praksi?

Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo uredili brezplačen preizkus rešitve Metalogix Content Matrix!
Sporočite nam vaše želje na info[@]adm-adria.eu ali +386 59 251 955.