Dogodek na temo izzivov upravljanja in nadzora IKT infrastrukture

V današnjem IKT svetu postajajo ključne rešitve za nadzor infrastrukture, diagnostiko in hitro odpravo anomalij. Z izbiro prave rešitve se uporabnikom olajša delo, hkrati pa postanejo učinkovitejši.

V ta namen smo v podjetju ADM-Adria 6. novembra izvedli dogodek z naslovom “Izzivi upravljanja in nadzora IKT infrastrukture”.

Po uvodnem sprejemu in pozdravu je sledila tema “Odkrivanje in reševanje težav z orodji Quest”skozi katero so slušatelji pridobili ključne informacije, ki jih mora poznati vsak informatik s področja monitoringa, diagnostike in odprave anomalij.

Sledilo je predavanje z naslovom »Nadzor ključnih aktivnosti v Microsoftovih okoljih«. Predstavljene so bile rešitve s katerimi se skrbi za napredno administracijo Microsoft okolij (Active Directory – AD, SharePoint, Exchange, itd.), nadzor revizijske sledi in izvedbo migracij.

Udeleženci, predstavniki različnih organizacij, so z dogodka odšli zadovoljni, saj so pridobili veliko koristnih informacij o upravljanju in nadzoru sodobne informatike.

Če se dogodka niste udeležili in bi želeli pridobiti informacije z obravnavanega področja se obrnite na nas (info@adm-adria.eu ali 059 251 955).