Productivity tool Toad

Proaktivno upravljanje podatkov z inovativnim orodjem TOAD

Pri upravljanju podatkov in podatkovnih baz se srečujemo s številnimi težavami, ki otežujejo delovne procese in lahko v najslabšem primeru vplivajo tudi na poslovanje.

Za preprečevanje tovrstnih težav administratorji, razvijalci in analitiki baz podatkov najraje uporabljajo orodje TOAD. To je sodobno in zmogljivo orodje, ki nudi preprosto in pregledno upravljanje baz podatkov.

Pregledno okolje je posebej priljubljeno pri razvijalcih programske opreme, katerim pomaga pri hitrejšem razvoju in razhroščevanju programov. Ključna prednost orodja TOAD je v tem, da administratorjem, razvijalcem in analitikom baz podatkov omogoča uporabo tako relacijskih kot tudi nerelacijskih podatkovnih baz z uporabo SQL-a. TOAD s tem poveča vrednost vaše investicije v podatkovno tehnologijo. Podatkovnim strokovnjakom nudi pomoč in orodja za avtomatizacijo procesov, zmanjševanje tveganj ter krajšanje časa, potrebnega za izvedbo tovrstnih projektov.

Z uporabo orodja TOAD ni pomembno, katero podatkovno bazo upravljamo, saj ponuja številne rešitve, ki bodo poenostavile naše delo neglede na njeno vrsto. Podprte so Oracle, SQL Server, DB2, SAP in številne druge rešitve.

Za razvoj in uporabo podatkovnih baz Oracle je tako na voljo orodje Toad for Oracle. Za zmanjšanje časa razvoja aplikacij SQL Server pa nam bo zagotovo pomagalo orodje Toad for SQL Server.

Če želimo poenostaviti dostop, pripravo in dodeljevanje dostopov, se lahko zanesemo na programsko orodje Toad Data Point. Tu je seveda na voljo tudi orodje za pospešitev razvoja in upravljanja s sistemi Linux, Unix in Windows preko orodja Toad for DB2 ter orodje za enostavnejše delo s podatkovnimi bazami MySQL Toad Edge.

Želite izvedeti več in preizkusiti rešitve TOAD?

Sporočite nam na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955 in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

Smo Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.