Data Empowerment

Quest Software predstavil novo podatkovno platformo Data Empowerment

Quest Software, globalni ponudnik programskih rešitev, je pred kratkim predstavil novo platformo Data Empowerment, ki jo sestavljajo najboljše rešitve za podatkovne procese ter varstvo in upravljanje podatkov.

Sodobna podjetja težko izbirajo med varnostnimi protokoli in napredkom. Uporabiti morajo tako obrambne kot napadalne strategije, kar pomeni, da morajo interesne skupine podjetij pooblastiti za operativno in strateško uporabo podatkovnih sredstev. Quest si prizadeva organizacijam omogočiti, da svojo podatkovno inteligenco izkoristijo za konkurenčnost v današnjem svetu, ki temelji na podatkih.

Brez inteligence so podatki preprosto samo podatki. Zato je podatkovna inteligenca osnova za razumevanje podatkov, ki jih podjetje ima. Prav tako je potrebna podatkovna inteligenca za spremljanje dostopov do podatkov. Pri tem je ključna stopnja občutljivosti podatkov ali tveganje kdo do podatkov lahko dostopa in kako jih lahko uporabi.

Kaj se pridobi s Quest Data Empowerment platformo?

Platforma je zasnovana tako, da podjetjem pomaga premostiti vrzeli med njihovo podatkovno infrastrukturo, varnostnimi politikami in načinom upravljanja s podatki. S tem se zmanjšajo varnostna tveganja, povezana s podatki.

Data Empowerment vključuje najboljše rešitve v treh ločenih, vendar med seboj odvisnih stebrih podatkovnega rokovanja. Prvi steber – tj. Data Operations omogoča organizacijam, da ustvarijo in povečajo vrednost svojih podatkovnih sredstev in podporne infrastrukture s podatkovno inteligenco. Vključuje rešitve, kot so Toad, ApexSQL, Foglight, Spotlight Cloud, Erwin Data Modeler in druge.

Drugi steber – tj. Data Protection pomaga podjetjem zagotoviti razpoložljivost podatkov, izpolniti zahteve glede zasebnosti podatkov in zaščititi naprave, ki prenašajo podatke ter zaščiti naprave povezane na omrežje. To zajema rešitve KACE, QoreStor, NetVault, Rapid Recovery, LiteSpeed in ApexSQL.

Data Governance predstavlja tretji steber, ki podpira podjetja pri vzpostavljanju trdnega, a prožnega okvira za dostop do razpoložljivih podatkovnih sredstev, smernice o njihovi uporabi in varovala za upoštevanje podatkovnih politik in praks. Med te rešitve spadajo Erwin Data Intelligence in Erwin Evolve.

Želite več informacij o Quest Data Empowerment?

Sporočite svojo željo na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955 in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

V podjetju ADM-Adria smo Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.