FOGLIGHT – popoln nadzor IT okolja

Današnja IT okolja rastejo in se razvijajo. Na rast in razvoj vplivajo predvsem pričakovanja vodstev podjetij in tehnologije, ki so na voljo na trgu. Želja vseh je, da bi rast potekala nadzorovano, ne prehitro in ne prepočasi. Pri tem je zaželeno, da je tehnologija, ki je na voljo primerna za produkcijsko uporabo, dovolj in primerno testirana ter da omogoča stabilnost okolja za naslednje srednjeročno obdobje. Pomemben dejavnik je tudi cenovna vzdržnost. 

Težava na današnjem trgu IT je, da je preplavljen z raznoraznimi sodobnimi tehnologijami in rešitvami, ki so všečne, hkrati pa znova in znova zahtevajo dodatno infrastrukturo. Mnogokrat se zgodi, da ta »všečna rešitev« ne omogoča kasnejših želenih migracij in nadgradenj. Podjetje ostane tako prepuščeno na milost in nemilost proizvajalčevi pomoči. Če pomoči podjetje ne dobi, mu ostane heterogeno okolje, težave pri nesoglasju med komponentami in nekonsistentnosti v razvoju ter resne težave pri pridobivanju transparentnih informacij o dogajanju v IT okolju.

FOGLIGHT je rešitev, ki prepreči marsikatero nevšečnost, neprespano noč itd. S svojo dinamiko in sodobnim načinom koriščenja tehnologij omogoča, da se lahko znotraj enega samega vpogleda nadzoruje celovito okolje. Podpira veliko število tehnologij in sistemov. Dodajanje slednjih je izredno enostavno in hitro. Metrike se prenašajo hitro in z malo truda se pride do želenih rezultatov v rekordno kratkem času. Tako se lahko hitro pride do informacij, kaj se z okoljem zares dogaja, kje tičijo infrastrukturne nevarnosti in kje je mogoče narediti več izboljšav itd.

S pripravo lastnih “dashboardov” se lahko hitro, efektivno in predvsem zanesljivo informira o stanju IT okolja. Tako je omogočen popoln nadzor nad našim IT okoljem.

Želite več informacij o rešitvi Foglight?

Sporočite svojo željo na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955 in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

V podjetju ADM-Adria smo Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.

Ta slika ima prazen atribut alt; ime datoteke je Quest-Platinum-Plus-Partner-ADM-Adria.webp

 

ADM Adria
Average rating:  
 0 reviews