Dogodek na temo upravljanja podatkov – Quest Data Empower konferenca

Data Empowerment usklajuje rešitve za operacije s podatki, varstvo podatkov in upravljanje podatkov, da zagotovi hiter, natančen in relevanten vpogled v podatke za digitalno preobrazbo.

Zato je podjetje ADM-Adria organiziralo Qest Data Empower konferenco, ki je bila v Ljubljani 26. maja 2022. Udeleženci so bili tako iz prve roke obveščeni o trendih v industriji ter dobili koristne informacije o Quest rešitvah in razvojnih načrtih za prihodnost.

Konference sta se udeležila in na njej predavala predstavnika proizvajalca Quest Aleš Zeman in Richard Adams. Oba sta že leta močno vpeta v Quest organizacijo, sta certificirana, aktivno povezana s stroko in izhajata iz prakse. Sta tudi govorca na številnih konferencah ter člana različnih združenj po Evropi in širše.

Po uvodnem sprejemu in pozdravu je sledila tema***”The Foundation of Data Governance & Intelligence”,* skozi katero je Richard Adams udeležencem predstavil trende razumevanja in upravljanja podatkov, ki jih prinaša erwin Data Intelligence. Sledilo je predavanje ‘‘Data Intelligence & Data Governance Use Cases”**, kjer se je predavatelj dotaknil poslovnih primerov uporabe upravlčjanja podatkov.

Sledili sta predavanji Aleša Zemana z naslovom “Improve performance across your entire on-premises and cloud database environment /Foglight for DB&Evolve/” in “Data replication use case scenarios /SharePlex/”. Predavatelj je naučil udeležence, kako izboljšati zmogljivost v celotnem lokalnem okokolju, ter v okolju baze podatkov. V nadaljevanju pa je predstavil tudi scenarij uporabe replikacije podatkov.

Za konec je sledila še razprava z vprašanji udeležencev.

Udeleženci, predstavniki različnih organizacij, so z dogodka odšli zadovoljni, saj so pridobili veliko koristnih informacij o tem kaj jim omogočajo novosti na področju upravljanja podatkov ter rešitve Quest.

ADM Adria
Average rating:  
 0 reviews