Upravljanje, varnost in samopostrežba uporabniških gesel

Informacijske storitve so ključne za izvajanje poslovnih funkcij podjetja. Zato je izjemno pomembno učinkovito upravljanje in nadzor delovanja vseh gradnikov informacijskega sistema, in sicer od infrastrukture do aplikacij. To seveda vključuje tudi uporabniška gesla.

Učinkovito upravljanje z uporabniškimi gesli je vse prej kot enostavna naloga, saj zahteva veliko truda, natančnosti in predvsem ustrezen kader. Na srečo si tu lahko pomagamo tudi z namenskimi orodij, pri čemer trenutno prednjači upravljavec uporabniških gesel Password Manager podjetja One Identity. Ta rešitev namreč ponuja enostavno, varno in samopostrežno rešitev, ki končnim uporabnikom omogoča ponastavitev pozabljenega gesla ter odklepanje svojega uporabniškega računa. Za vaše podjetje pa to seveda pomeni možnost uporabe kompleksnih gesel ob manjši obremenitvi podporne službe. Z uporabo rešitve Password Manager ni potrebe, da žrtvujemo varnost z namenom zmanjševanja stroškov, saj lahko z njim brez težav dosežemo oboje.

The solution Password Manager podpira bogato paleto varnostnih standardov za varovanje podatkov, kar dejansko omogoča implementacijo varnostnih politik, ki zdaleč presegajo tiste, ki bi jih lahko dosegli zgolj z uporabo aktivnega imenika (AD). Med njimi velja izpostaviti predvsem možnosti vzpostavitve boljšega upravljanja z dostopi, poenostavitev dela centra za podporo uporabnikom, nudenje pomoči uporabnikom iz različnih domen, nudenje dostopa do samopostrežnega portala ter možnost razširitve upravljanja z gesli preko meja posamezne organizacije.

Password Manager ponuja vse, kar potrebujemo za učinkovito upravljanje z gesli uporabnikov.

 

Bi preizkusili, kako je v praksi?

Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo ponudili brezplačen dostop do testnega okolja, v katerem boste lahko preizkusili predstavljeno rešitev!
Sporočite nam vaše želje na info[@]adm-adria.eu ali +386 59 251 955.