One Identity številka ena za upravljanje in administracijo identitet

Vodilno podjetje na področju upravljanja digitalnih identitet One Identity je že drugo leto zapored prejelo prestižen naziv vodilnega podjetja na področju urejanja in administracije identitet v letnem poročilu »2019 Gartner Magic Quadrant for Identity Governance and Administration«.

Posebej izstopal One Identity Manager

Med vsemi rešitvami podjetja One Identity je še posebej izstopala rešitev za učinkovito upravljanje identitet in dostopov – One Identity Manager. Ta namreč zmanjša varnostna tveganja organizacij, nadzira uporabnike in privilegirane račune, upravlja identitete, ščiti dostop do podatkov ter omogoča upravljanje identitet in dostopov tistim posameznikom, ki skrbijo za poslovanje organizacij.

Strokovnjaki podjetja Gartner so poleg rešitve One Identity Manager pod drobnogled vzeli tudi One Identity Starling. Tu gre za oblačno storitev, ki omogoča upravljanje z aplikacijami v oblaku, pri čemer gre seveda za upravljanje z uporabniškimi računi. Poleg tega lahko to rešitev brez težav povežemo s programsko opremo One Identity Manager, kar še dodatno izboljša upravljanje identitet.

Več informacij o letnem poročilu »2019 Gartner Magic Quadrant for Identity Governance and Administration« je na voljo na spletni povezavi https://www.oneidentity.com/whitepaper/gartner-has-named-one-identity-a-leader-in-its-2019-mq-for-identity-go8140712/. Za prenos poročila se bo potrebno predhodno registrirati, celoten postopek pa je hiter in enostaven.

Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo posredovali več informacij o želenih rešitvah! Dosegljivi smo na info[@]adm-adria.eu ali +386 59 251 955.