Metalogix Essentials rešitev za migracijo, upravljanje in varovanje vaših dokumentov

Uporabniki in njihova vsebina si zaslužijo rešitev za optimalno opravljanje dela. Metalogix pomagajo pri pospešitvi in poenostavitvi migracij, ter upravljanju in zaščiti vsebin za SharePoint, OneDrive in Office365.

 

The solution Metalogix Essentials je namenjena migraciji in upravljanju dokumentov Microsoftove oblačne storitve Office 365.

 

Metalogix Essentials for Office 365 je nedvomno eno izmed najnaprednejših rešitev za oblačno storitev Office 365, saj omogoča predhodno analizo, migracijo in upravljanje s podatki.

Pred-migracijska analiza
Pred-migracijska analiza omogoča analizo vsebine v obstoječih rešitvah SharePoint z upoštevanjem smernic podjetja Microsoft ter izdelavo enostavno razumljivih poročil. Slednja omogočajo vizualizacijo in enostavno rešitev težav preden te postanejo ovira za migracijo.


Poenostavljena migracija vsebine
Migracija vsebin iz portalov SharePoint, Box, Dropbox, Google Drive, zasebnih oblačnih prostorov za shranjevanje podatkov v oblačno storitev Office 365. Omogočena je migracija oziroma prenos obrazcev in delovnih krogov Nintex, datotek OneNote in še mnogo več.

 

Izvršilna poročila
Enostavna poročila o tem, kaj je bilo uspešno preneseno in o morebitnih težavah, so ključnega pomena za uspeh projekta migracije podatkov. Po izvedeni migraciji so nam tovrstna poročila v pomoč pri analizi stopnje uporabe oblačne storitve Office 365 in analize trendov.

 

Intuitivni uporabniški vmesnik
Inovativni in prikazni uporabniški vmesnik omogoča enostavno sledenje, nadzor in izdelavo poročil. Poleg tega nudi uporabniški vmesnik začasno zaustavitev in nadaljevanje migracije podatkov z namenom, da se migracija povsem prilagodi trenutnim poslovnim potrebam.

 

Prilagojena uporaba storitev Office 365 in varnost
Enostavno dodajanje in odstranjevanje uporabnikov, dodeljevanje licenčnih ključev ter prilagoditev razdeljevanja licenc. Omogočena je tudi analiza uporabnikov in izdelava namenskih poročil. Poleg tega se lahko izdela poročilo, kdo lahko dostopa do občutljivih vsebin.

Bi preizkusili, kako je z uporabo rešitve Metalogix Essentials for Office 365?

Če želite brezplačni preizkus rešitve Metalogix Essentials for Office 365 nam sporočite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955. Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.