Foglight Evolve Operate (ADM Adria)

Foglight Evolve Operate: bodite učinkoviti, zmanjšajte stroške

Foglight Evolve Operate omogoča odkrivanje in optimizacijo virov v virtualni infrastrukturi na podlagi t.i. baseline vrednosti. S tem se zagotavlja usmeritev infrastrukture v kritične storitve, kar se odraža v zmanjšanju obratovalnih stroškov. 

Prepoznajte in ponovno pridobite premalo uporabljene vire, ugotovite vpliv sprememb infrastrukture, preden jih dejansko naredite, in natančno določite vire IT, ki jih potrebujete zdaj in jih boste potrebovali v prihodnosti. Foglight Evolve Operate vam omogoča, da odklenete in prerazporedite obstoječo računalniško moč in vire, da izboljšate zmogljivosti in se izognete  prihodnjim stroškom. To dejansko pomeni povečanje proračuna za ostale stvari, saj boste plačali le tisto, kar potrebujete.

Rezultat je večja prožnost pri odločitvah, ki jih sprejemate v zvezi s strojno in programsko opremo, ki jo potrebujete zdaj in jo boste v prihodnosti – brez precenjevanja in nakupovanja stvari, ki jih ne potrebujete. Pridružite se evoluciji v naprednem IT delovanju s sistemom Foglight Evolve Operate.

 

The properties of Foglight Evolve Operate:

  • optimizacija delovanja
  • avtomatizacija
  • vpogled v zmogljivosti infrastrukture
  • načrtovanje zmogljivosti
  • uporaba virov
  • napoved trendov
  • spremenite modeliranje in avtomatizacijo
  • VMware in Hyper-V upravljanje

 

Ključne prednosti Foglight Evolve Operate:

– Optimizirajte delovanje IT sistema brez dodatne porabe oziroma dodatnega proračuna.

– Izboljšajte naložbe v tehnologijo z obstoječim proračunom, namenjenim za IT.

– Bolj samozavestno načrtujte prihodnje nadgradnje in se izogibajte presenečenjem.

 

Optimizirajte uspešnost, vzdržujte proračun
Večina IT okolij ima določen delež napačnih naložb, presežnega prostora za shranjevanje ali drugih premalo izkoriščenih virov, ki bi jih bilo mogoče prerazporaditi ali umakniti. S sistemom Foglight Evolve Operate je samodejno prepoznavanje in pridobivanje takšnih premalo uporabljenih virov enostavno – z enostavno grafično nadzorno ploščo. Če imate podatke na dosegu roke, boste lahko zagotovili takojšnje izboljšanje IT sistema, preden boste porabili en sam cent za novo strojno opremo.

 

Učinkovit proračun
Včasih je težko vedeti, katere vire IT boste potrebovali za prihajajoče četrtletje ali dve, še manj pa za leto vnaprej. Ko se pojavi zahteva za dodelitev proračuna, je to lahko resna težava. Foglight Evolve Operate to zelo poenostavlja z zagotavljanjem podatkov in trendov v realnem času, kar lahko vidite v preprostem grafičnem vmesniku. Ti podatki vam zagotavljajo, da boste imeli jasno predstavo o tem, kaj morate načrtovati, da boste čim bolj učinkoviti in bodo hkrati stroški čim manjši.

 

Izognite se presenečenjem po nadgradnjah
Posodabljanje za posel najbolj pomembnih aplikacij ne bi smelo biti zaskrbljujoč in moteč postopek. Vsi pa vemo, da v realnosti posodobitve in popravki pogosto vodijo do neželenih presenečenj. S sistemom Foglight Evolve Operate lahko natančno predvidite vpliv prihodnjih sprememb infrastrukture, preden jih izvedete. Zato sta načrtovanje prihodnjih nadgradenj in razširitev bolj predvidljiva, tako pa se boste izognili tveganju za nepričakovane težave.

 

Želite brezplačni preizkus rešitve Foglight Evolve Operate?

Če želite brezplačni preizkus rešitve Foglight Evolve Operate nam sporočite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955. Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

V podjetje ADM-Adria smo Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.