Zakaj Safeguard?

Hekerji nenehno razvijajo metode, ki jih uporabljajo za dostop do vaših sistemov/podatkov – preko privilegiranih računov. V skoraj vsaki odmevni kršitvi so bili za dostop do kritičnih sistemov/podatkov uporabljeni privilegirani računi. Z ustreznimi rešitvami, ki zagotavljajo varen, učinkovit in skladen dostop do privilegiranih računov lahko omejite škodo, ki bi

One identity Safeguard je integrirana rešitev, ki združuje varno shranjevanje gesel kot tudi upravljanje in spremljanje sej z zaznavanjem groženj in analitiko. Varno shranjuje, upravlja, beleži in analizira privilegirane dostope.

Produkt je predstavljen v treh sklopih:

  • Safeguard  for Privileged Passwords
  • Safeguard for Privileged Sessions
  • Safeguard for Privileged Analytics

Safeguard za privilegirana gesla

Avtomatizira, nadzoruje in varuje postopek dodeljevanja poverilnic z upravljanjem dostopa na podlagi vlog in avtomatiziranih procesov. Rešitev vam omogoča upravljanje gesel od koderkoli in z uporabo skoraj katerekoli naprave. Rezultat je rešitev, ki varuje vaše podjetje in daje vašim privilegiranim uporabnikom novo raven svobode in funkcionalnosti.

Safeguard za privilegirane seje

Z One Identity Safeguard za privilegirane seje lahko nadzorujete, spremljate in snemate privilegirane seje skrbnikov in druge oddaljene dostope uporabnikov z visokim tveganjem. Dejanja, ki jih uporabniki izvedejo v sejah, se zabeležijo in indeksirajo, kar olajša iskanje dogodkov v sejah, pomaga poenostaviti in avtomatizirati poročanje ter poenostavi revizijo in skladnost. Poleg tega zaščita za privilegirane seje služi kot proxy in pregleduje promet protokola na ravni aplikacije in lahko zavrne vsak promet, ki krši protokol – zaradi česar je učinkovit ščit pred napadi.

Safeguard za privilegirano analitiko

Z One Identity Safeguard za privilegirano analitiko lahko omogočite vedenjsko analizo uporabnikov, ki bo za vas odkrivala doslej neznane grožnje, ter tako omogočala ugotovitev in zaustavitev sumljivih dejavnosti. Safeguard za Privileged Analytics rangira potencialno tveganje, tako da se lahko pravočasno odzovete in ukrepate na najbolj neposredne grožnje in tako preprečiti kršitve.

Več o tem in ostalih produktih podjetja One Identity by Quest, si lahko preberete na njihovi internetni strani. (www.oneidentity.com)

ADM Adria
Average rating:  
 0 reviews