Upravljanje strojne in programske opreme na namiznih in mobilnih napravah

Vsi, ki ste kdaj morali upravljati in/ali nadzirati več kot eno napravo in/ali aplikacijo se zavedate, kako zelo naporni in zmedeni so lahko takšni napori. K sreči obstaja kar nekaj rešitev, ki bodo naredili red v kaosu aplikacij in naprav.

Ena takih je KACE serija naprav, ki omogoča upravljanje strojne in programske opreme na namiznih in mobilnih napravah. Ena centralna rešitev vam omogoča upravljanje namiznih računalnikov, strežnikov in tudi mobilnih naprav kot so tablični računalniki, pametni telefoni in druge mobilne naprave.

Prav nadzor mobilnih naprav je bil še do pred kratkim manjkajoči člen upravljanja celotnega okolja. S KACE boste upravljali vse aplikacije na mobilnih napravah in jih hti tudi locirali, nameščali in odstranjevali aplikacije, oddaljeno brisali podatke ter ponastavljali naprave na tovarniške nastavitve. Poleg tega KACE omogoča še:

  • Provizioniranje naprav brez fizičnega stika z napravo
  • Uveljavljanje varnostnih nastavitev ter zaklepanje ali odklepanje posameznih funkcionalnosti (kamera, wifi, …)
  • Spletni vmesnik, kjer lahko uporabniki spreminjajo nastavitve in programsko opremo
  • Obveščanje in opozarjanje skupine naprav ali posameznih naprav
  • Poročanje o statusu naprav
  • Itd.

Vse naštete funkcionalnosti lahko preizkusite na vaši opremi, investicija v KACE naprave pa se zaradi različnih možnosti licenciranja (najem, leasing, nakup) povrne v najkrajšem času. Več tukaj.