Dell Foglight za nemoteno delovanje podatkovne baze SQL Server

Programska rešitev Dell Foglight for SQL Server bo pripomogla k boljšemudelovanju SQL strežnika!

Zagotavljanje optimalnega delovanja podatkovne baze je v današnjem času vse prej kot enostavna naloga, saj je potrebno neprestano zbiranje podatkov o delovanju in prikazovanje ključnih podatkov v realnem času, skupaj z alarmiranjem v primeru napak. To je seveda mogoče doseči le z zmogljivo rešitvijo, ki ponuja uporabniku prijazen uporabniški vmesnik, vgrajeno bazo znanja in enostavne delokroge. Če razpolagate z podatkovno bazo SQL imamo dobro novico za vas, saj je rešitevFoglight for SQL Server podjetja Dell trenutno najboljša rašitev za zagotavljanje nemotenega delovanja podatkovne baze SQL Server.

Programska rešitev Dell Foglight for SQL Server je opremljena z robustnim nadzornim orodjem za podatkovno bazo SQL Server, pri čemer funkcionalnost SQL Performance Investigator (SQL-PI) poskrbi za visoko skalabilnost in enostavno konfiguracijo orodij za merjenje učinkovitosti jedra SQL strežnika. Napredna funkcionalnost omogoča še zbiranje in analizo podatkov, vključno z možnostjo kasnejše forenzične preiskave. Dostop do podatkov je poenostavljen največji možni meri, končen rezultat pa je viden v boljši učinkovitosti strežnika SQL.

Več informacij o nadvse zanimivi programski rešitvi Dell Foglight for SQL Server je navoljo na spletni povezavi bit.ly/Dell-Foglight-for-SQL-Server. Tu lahko zahtevate tudi poskusno različico novosti in jo že danes preizkusite v navezi z vašim podatkovnim strežnikom SQL.