Nadzor, upravljanje in odprava težav za celotno vašo IT infrastrukturo

Kako dobro nadzirate, upravljate in odpravljate težave v vaši IT infrastrukturi? Če zanjo ni dobro poskrbljeno, lahko to namreč zelo negativno vpliva na vaše poslovanje.

Verjetno se vsi strinjamo s tem, da je glavni cilj vsakega podjetja nudenje vrhunskih storitev uporabnikom oziroma strankam. Če tega ni, lahko tako mala kot tudi velika podjetja zelo hitro prehiti konkurenca, ki je danes tako rekoč za vsakim vogalom. Seveda pa je to v praksi lažje reči kot storiti, saj je zagotavljanje kakovostnih storitev namreč odvisno od večjega števila faktorjev. Med njimi so seveda tudi orodja, s katerimi nadziramo in uporabljamo naši IT infrastrukturo.

Za optimizacijo delovanja vseh naših podatkovnih baz in navidezne infrastrukture lahko v vsakem trenutku računamo na orodje Quest Foglight. Z njegovo pomočjo lahko namreč tako hitro odkrijemo težave v naši IT infrastrukturi kot tudi odpravimo težave z učinkovitostjo delovanja in sicer tako za podatkovne baze kot navidezno infrastrukturo oziroma strežnike. Poleg tega lahko programsko opremo Quest Foglight brez težav integriramo z obstoječimi orodij, kar pomeni, da lahko nadziramo in analiziramo naše podatke iz praktično kateregakoli vira v naši IT infrastrukturi in to preko enotnega portala. Poleg tega si lahko povsem prilagodimo grafično podobo orodja in na domači strani prikažemo le tiste podatke in grafe, ki so za nas ključnega pomena.

Z uporabo programskega orodja Quest Foglight bomo dejansko lahko proaktivno zaznali, nadzirali, upravljali in odpravili težave z učinkovitostjo preden lahko te negativno vplivajo na poslovanje. Orodje podpira bogato paleto tehnologiji, med katerimi najdemo podatkovne baze Microsoft SQL Server, Oracle, DB2, SAP, MySQL, PostgreSQL, MongoDB in Cassandra, sisteme za virtualizacijo VMware in Hyper-V, Microsoftovi tehnologiji Active Directory in Exchange ter celo podatkovne centre v oblaku Microsoft Azure in AWS. Orodje se seveda odlično obnese tudi v hibridnih okoljih.

Želite izvedeti več?

Za več informacij se obrnite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955.