Quest med 100 najboljšimi programskimi hišami na svetu!

Quest Software, globalni ponudnik sistemov za uporabljanje in varnostnih rešitev, je bil uvrščen na seznam 100 najboljših programskih hiš na svetu. Priznanje »G2 Crowd’s Best Software Companies 2018« podjetje G2 Crowd podeljuje 100 najboljšim programskim hišam, ki se ukvarjajo s programskimi rešitvami za podjetja. Priznanje temelji na osnovi povratnih informacij s strani uporabnikov, celoten seznam pa je na voljo na povezavi https://www.g2crowd.com/best-software-companies. Podjetje Quest Software je bilo uvrščeno tudi na seznam 50 najboljših programskih hiš za korporacije, seznam pa je dosegljiv na naslovu https://www.g2crowd.com/best-software-companies/enterprise.

Podjetje Quest Software je osredotočeno na reševanje kompleksnih težav strank z zelo enostavnimi rešitvami. Uporabljena tehnologija dejansko odpravlja potrebo po izbiri med učinkovitostjo in uporabnostjo. To je podjetje Quest Software dejansko dokazalo s tem, da je bilo uvrščeno na seznam 100 najboljših podjetji, ki se ukvarjajo s programskimi rešitvami za podjetja in na seznam 50 najboljših programskih hiš za korporacije.

Na portalu G2 Crowd uporabniki poslovnih programskih rešitev dejansko pišejo podrobna mnenja o njihovi izkušnji s programskimi orodji, ki so namenjena poslovni uporabni. Če se podjetje želi uvrstiti na seznam najboljših programskih hiš (Best Software Companies 2018) mora s strani uporabnikov prejeti vsaj 100 mnenj uporabnikov za vse njihove izdelke in sicer med 7. januarjem leta 2017 in 7. januarjem leta 2018. Podjetja so bila ocenjena s strani namenskega algoritma, ki med drugim upošteva tudi uspehe programskih hiš iz preteklih let.

Priznanje Best Software Companies 2018 | G2 Crowd je bilo dejansko razdeljeno na tri segmente in sicer manjša podjetja, srednja podjetja in korporacijska programska podjetja. Quest je dosegel 35 mesto na lestvici Best Enterprise Software Companies 2018 | G2 Crowd. Do priznanja za korporacijski segment pa mora programska hiša tako zadostiti prej omenjenim zahtevam kot mora biti pri njej zaposlenih vsaj 1.001 zaposlenih ali več.

Želite izvedeti več?

Za več informacij se obrnite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955.