Poenostavljeno sodelovanje in sinhronizacija podatkov

Collaboration Services podjetja Quest omogoča sinhronizacijo informacij v koledarjih in globalni seznam naslovov med različnimi organizacijami oziroma različnimi instancami poštnega odjemalca Exchange. Orodje poskrbi za ohranitev varnosti med Microsoftovim strežnikom Exchange in aktivnim imenikom, medtem ko zagotavlja učinkovit proces sodelovanja z namenom zagotavljanja optimalne varnosti. Collaboration Services uporabniku zagotavlja še, da ima ta vedno dostop do globalnega seznama naslovov preko njihovega odjemalca elektronske pošte Microsoft Outlook in sicer z namenom izboljšanja delovne učinkovitosti. V nadaljevanju si poglejmo nekaj ključnih prednosti, ki jih sodobnim in tehnološkim podjetjem prinaša uporaba orodja Collaboration Services podjetja Quest.

Ključne prednosti orodja Collaboration Services:

Neopazno za uporabnike

Zmanjšuje delo zaposlenih v klicnih centrih in količino elektronskih naslovov s prikazom informacij v koledarjih med različnimi organizacijami, ki uporabljajo odjemalec elektronske pošte Exchange.

Integracija brez sprememb

Integracija orodja Collaboration Services ne zahteva sprememb v aktivnem imeniku ali nastavitev v odjemalcu elektronske pošte Exchange.

Popoln nadzor nad upravljanjem

Ohranitev popolnega nadzora nad okoljem Exchange z možnostjo določitve kateri predmeti in atributi bodo objavljeni in kateri poslovni partnerji bodo lahko prijavljeni v naše okolje.

Obdrži varnost

Varnost je zagotovljena z uporabo šifriranih in stisnjenih sporočil preko protokola SMTP.

Zmanjšana obremenitev

Obdržite produktivnost preko celotne organizacije z odstranitvijo potrebe po pošiljanju množičnih sporočil za določitev časa za sestanke.

Fleksibilen časovni format

Ta nam omogoča izbiro želenega formata in nato spremeni format za vse tiste, ki so prijavljeni na seznam povsem samodejno.

 

Želite izvedeti več?

Za več informacij o vsestransko uporabnem orodju Toad Edge podjetja Quest se obrnite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955.

 

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=823&v=QG-l5g0xRTs” ]