Toad EDGE

Vaša naslednja generacija orodij za odprto kodna okolja relacijskih podatkovnih baz

Če je vaša organizacija ena od mnogih, ki iz zaprtih podatkovnih baz prehaja na odprto kodne rešitve ali pripravlja lastne aplikacije, ki temeljijo na osnovi odprto kodnih podatkovnih rešitev (OSDBMS), potem se verjetno zavedate, da so komercialna orodja za te podatkovne baze zelo pomanjkljiva. Kaj pa če bi privarčevali denar z implementacijo odprto kodnih podatkovnih rešitev in pospešili razvoj z uporabo orodij, ki so vam poznana? To je sedaj mogoče, in sicer z uporabo programske opreme Quest Toad Edge.

 

Quest Toad Edge je enostavno in zanesljivo programsko orodje za namizne računalnike, ki poenostavlja razvoj in upravljanje z odprtokodnimi relacijskimi podatkovnimi bazami. To orodje vam dejansko omogoča, da enostavno pospešite razvoj lasnih rešitev, saj vključuje podporo za programiranje, urejanje, primerjavo shem in sinhronizacijo, ter podpira celo sodobni DevOps CI proces.

 

Ključne lastnosti programskega orodja Quest Toad Edge

 

Hitra osvojitev znanja o sistemih OSDBMS

Enostaven in poznan grafični vmesnik programskega orodja Quest Toad Edge vam omogoča skrajšanje časa, potrebnega za učenje in omogoča enostavno upravljanje in urejanje elementov podatkovnih baz ter urejanje z uporabniškimi pravicami. Vse to pa zmanjšuje tveganja za vašo organizacijo.

 

Privarčuj čas in programiraj hitreje

S pomočjo orodja SQL Worksheet Content Assist  lahko programirate kompleksne rešitve hitreje. Z njim lahko tudi prikažemo poizvedbe v realnem času in kopiramo sistemske zapise ali prenesemo SQL skripte v datoteko s pomočjo orodja SQL Query Monitor in s tem privarčujemo veliko časa.

 

Enostavno in fleksibilno orodje za vnos in izvoz podatkov

Hiter vnos podatkov v tabele preko datotek SQL in CSV ter arhivov ZIP. Enostaven izvoz podatkov iz podatkovnih tabel, ki omogoča številne prilagoditve, kot so format, obseg podatkov za izvoz itd.

 

Enostavno uporabljanje sprememb s primerjavo shem in sinhronizacijo

Tu lahko primerjamo in sinhroniziramo sheme, generiramo skripte za spremembe za ciljne in odprtokodne podatkovne sisteme, shranimo rezultate in izvozimo skripte v SQL Worksheet. Tu lahko tudi izvedemo primerjavo in sinhronizacijo preko orodja Database Snapshot za zmanjšanje tveganja ročnih napak.

 

Prenos upravljavskih skript JSON

Napredni upravljalnik skript JSON poenostavlja ta proces z naprednim podatkovnim podatkovnim brskalnikom in upravljalnikom za prikaz segmentov skript, pregledovanje skript JSON ali hitro odkrivanje in odpravo napak, kar posledično povečuje učinkovitost in zmanjšuje stroške.

 

Različni operacijski sistemi in različne platforme podatkovnih baz 
Rešitev prilagojena za različne operacijske sisteme, in sicer tako za Windows kot MAC okolje. Rešitev podpira sledeče platforme podatkovnih baz: MySQL, MariaDB in PostgreSQL (vključno z EnterpriseDB Postgres Advanced Server).

 

Podpora 24x7x365

Na voljo strokovni svetovalci ali pa priročna orodja za samopomoč! Hitro in neodvisno rešite težave 24 ur na dan, 365 dni na leto.

 

Želite izvedeti več?

Za več informacij o vsestransko uporabnem orodju Toad Edge podjetja Quest se obrnite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955.