Dogodek na temo popolnega nadzora dostopov do IT sistemov

Z izbiro prava rešitve se uporabnikom olajša dostope do informacijskih virov in hkrati poveča stopnjo varnosti v organizaciji.

V ta namen smo v podjetju ADM-Adria 18. junija izvedli dogodek z naslovom “Popolni nadzor dostopov do IT sistemov”.

Po uvodnem sprejemu in pozdravu je sledila tema “Privilegirani dostopi – PAM (Privileged Access Management)”, skozi katero so slušatelji pridobili ključne informacije, ki jih mora poznati vsak informatik, o področju privilegiranih računov.

Sledila je predstavitev PAM rešitve “One Identity Safeguard”. Predstavljene so bile prednosti rešitve in ključne funkcionalnosti, ter prikaz uporabe rešitve “One Identity Safeguard v praksi”.

Pod naslovoma Secure Connectje bila predstavljena isto imenska rešitev z vidika funkcionalnosti in uporabnosti v poslovnem okolju.

V nadaljevanju je bil predstavljen koncept “Dvo-nivojske avtentikacije – 2FA (two-factor authentication)”. Posebno pozornost sta poželi predstavitvi funkcionalnosti in delovanja dveh rešitev, namenjenih 2FA, in sicer “Defender” & “Starling Two-Factor authentication”.  

Udeleženci, predstavniki različnih organizacij, so z dogodka odšli zadovoljni, saj so pridobili veliko koristnih informacij o novih trendih sodobne informatike.

Če se dogodka niste udeležili in bi želeli pridobiti informacije z obravnavanega področja, nas kontaktirajte (info@adm-adria.eu ali 059 251 955).