Od ideje do rešitve v praksi na področju upravljanja identitet in poslovnega modeliranja

Velika poslovna prednost je, če organizacija sprejme strateško poslovno odločitev pravočasno.

Zato smo v podjetju ADM-Adria 23. maja izvedli dogodek z naslovom “Upravljanje identitet in poslovno modeliranje”. Dogodka so se udeležili predstavniki različnih organizacij, ki se zavedajo kako pomembno je pravočasno pridobivanje informacij o novih trendih sodobne informatike.

Po uvodnem sprejemu in pozdravu, je sledil prvi vsebinski sklop z naslovom One Identity Manager kot rešitev upravljanja identitet in dostopov” v katerem je bilo predstavljeno delovanje rešitve, ter ključne funkcionalnosti in prednosti, ki jih rešitev One Identity Manager prinaša za organizacijo.

V nadaljevanju je bila pod naslovoma »Izzivi poslovnega modeliranja« in »Poslovno modeliranje v praksi« predstavljena rešitev K2, in sicer tako skozi teoretični kot tudi praktičen vidik na konkretnem primeru uporabe.

Sledila je okrogla miza »Od ideje do implementacije IDM rešitve« v kateri so podjetja, ki že uporabljajo rešitev One Identity Manager ali pa so v določeni fazi implementacije, odkrito spregovorili o tem s kakšnimi izzivi so se srečevali med implementacijo.

Druženje se je nadaljevalo ob dobri hrani in pijači na terasi, s čudovitim pogledom na staro knežje mesto – Celje in sam grad.

Če se dogodka niste udeležili in bi želeli pridobiti informacije z obravnavanega področja, nas kontaktirajte (info@adm-adria.eu ali 059 251 955).