SharePlex: Celovito orodje za replikacijo podatkov

Želite v realnem času replicirati vaše podatke brez vpliva na delovanje baze? Verjamemo, da je to želja vsakogar in to pričakovano omogočajo vse velike baze podatkov. Žal pa so za to potrebne dodatne in drage licence, obenem pa  ne omogočajo vseh funkcionalnosti, ki bi jih želeli. Zato je bilo za te namene razvito programsko orodje SharePlex, ki omogoča prav vse navedeno.

Programsko orodje SharePlex podjetja Quest poleg replikacije podatkov v realnem času omogoča tudi primerjavo podatkov z replicirano bazo, uskladitev podatkov med bazama, nadzor in opozarjanje na delovanje več različnih podatkovnih baz. Z minimalnim vplivom na delovanje baz predstavlja rešitev, ki si jo želi vsak administrator baz podatkov, saj deluje izven baz in tako s svojim  delovanjem ne posega v njihovo delovanje. Na ta način minimalizira vpliv na odzivne čase baz in precej vpliva na mrežni promet. Programsko orodje SharePlex podjetja Quest je kot nalašč za uporabo s podatkovnimi bazami Oracle, ki so izjemno zanesljive in široko uporabljene.


Ključne prednosti programskega orodja SharePlex:


Nizki stroški
Izognite se dragim nadgradnjam, dodatkom in upravljavskim orodjem z zbirko orodij, ki so cenovno dostopna.

Odlična podpora
Odlična podpora vrhunskih strokovnjakov je na voljo 24x7x365.

Zanesljivost podatkov
Preprečite izgubo podatkov pri prenosu z vgrajenimi nadzornimi orodji, odpravite težave, opravite primerjavo podatkov in sinhronizacijo. Replikacija podatkov in posodobitev v realnem času. Sprosti sistemske vire, preprečuje ozka grla in izboljša zmogljivost in zagotavlja nadgradljivost.

Enostavnost
Namesti in uporabljaj programsko orodje SharePlex v zgolj nekaj minutah. Enostavno izvajanje replikacijo podatkov za skalabilnost v skoraj realnem času z namenom doseganja visoke razpoložljivosti. SharePlex odpravlja zamudno ročno delo.

Analitska podpora
Prenos podatkov se izvede v skoraj realnem času za poslovne analitične sisteme. Omogoča dostop do podatkov brez vpliva na učinkovitost delovanja aplikacije.


Podprte baze z rešitvijo SharePlex:



Bi preizkusili, kako je z uporabo rešitve SharePlex?

Če želite brezplačni preizkus rešitve SharePlex nam sporočite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955. Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.