Šest mesecev brezplačnega nadzora nad privilegiranimi uporabniki

Zagotovite oddaljeni dostop svojim privilegiranim uporabnikom, ki morajo dostopati do kritičnih sistemov in podatkov. Hkrati poskrbite za varnost. Pridobite brezplačno šestmesečno licenco za Safeguard for Privileged Sessions, rešitev podjetja One Identity.

Ker mora danes ogromno IT skrbnikov delati na daljavo, je varovanje in spremljanje njihovih dejavnosti izrednega pomena, zlasti pri dostopu do kritične infrastrukture in občutljivih sistemov. Rešitev Safeguard for Privileged Sessions vam omogoča nadzor, spremljanje in snemanje privilegiranih sej (tudi za tiste skrbnike, ki delajo od doma) za uporabnike z visokim tveganjem. Pregleduje promet na ravni aplikacije in zavrne vse, kar krši določen protokol – s čimer deluje kot učinkovit ščit pred napadi.

Zgodnje odkrivanje nepravilnosti

Hiter prehod na oddaljeno delovno mesto je lahko posebej zahteven pri privilegiranih uporabnikih, ki morajo delati od doma, a še vedno dostopati do privilegiranih sistemov in podatkov, saj lahko vaše podjetje le tako dela nemoteno naprej.

Tudi Agencija za varnost kibernetske varnosti in infrastrukture (CISA) priporoča, da organizacije raziščejo različne možnosti na delovnem mestu, da bi izboljšale nadzor sistema. Tako bi zagotovili zgodnje odkrivanje groženj in nenavadnih dejavnosti uporabnikov.

Safeguard je v pomoč pri izpolnjevanju teh priporočil in pri gladkem prehodu na podporo oddaljenemu delu. Rešitve in izkušnje, s katerimi rešitev pomaga organizacijam, povečajo varnost z dodatnim nadzorom in varovanjem.

Safeguard for Privileged Sessions dopolnjuje vaš obstoječi sistem oddaljenega dostopa s snemanjem in nadzorom do kritičnih sistemov. Storitev spremlja seje v realnem času, in če zazna nenavadno oziroma neželeno vedenje, lahko takoj ukrepa (opozorilo ali prekinitev seje). Nastavi se lahko tudi pravilnike, ki omejujejo dostop,  prenos podatkov določenemu uporabniku in podobno.

Safeguard for Privileged Sessions je rešitev na ključ, saj sta namestitev in konfiguracija enostavni in hitri.


Šest mesecev brezplačno

Organizacije, za katere velja, da so »kritična infrastruktura, izpolnjujejo pogoje za brezplačno šestmesečno licenco, ki jim bo zagotovila varnost. Če se bo trenutna kriza nadaljevala, se lahko licenca po želji podaljša.


Bi uporabljali rešitev Safeguard for Privileged Sessions šest mesecev brezplačno?

Kontaktirajte nas na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955 in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.