Foglight Evolve Cloud

Foglight Evolve Cloud: hibridni oblak brez tveganj in z nižjimi stroški

Potrebujete pravega pomočnika pri selitvi v oblak, pri tem pa tudi ne želite preveč zapraviti?

Hkrati pa želite, da tudi po selitvi vse deluje tako, kot mora?

Naj bosta migracija in upravljanje oblaka enostavna in predvidljiva.

Foglight Evolve Cloud vam bo v pomoč pri selitvi v oblak. Najbolje pri vsem je, da bodo stroški že vnaprej predvideni, pri tem boste prihranili, selitev pa bo učinkovala tudi na kasnejšo uspešnost, saj je migracija le polovica vsega – po selitvi boste namreč brez težav v celoti upravljali vse svoje dokumente v oblaku.

Pridružite se evoluciji v preprostosti migracij s programom Foglight Evolve Cloud. Rešitev vam ponuja tako analitiko v realnem času kot vpogled v zgodovino, kar vam omogoča spremljanje, potrebno za optimalne odločitve (ko gre za selitev v oblak in upravljanje oblačnih platform, vključno z AWS, Azure in VMware).

Že na začetku znani vsi stroški
Za oceno stroškov, razpoložljivosti in zmogljivosti pred selitvijo dela v oblak lahko potrebujete ogromno časa – a ne s Foglight Evolve Cloud. Z njim boste imeli na dosegu roke natančne ocene vseh ključnih meritev selitve, tako da se boste izognili zapletom in nepričakovanim stroškom. Foglight Evolve Cloud vam pomaga pametneje investirati in se izogniti presenečenjem, ko gre za mesečne stroške AWS in Azure.

Optimizirajte obremenitve pred selitvijo
Optimizirajte delovne obremenitve pred selitvijo v oblak in si s tem prihranite veliko časa in napora. Foglight Evolve Monitor ima poseben gumb Easy Migrate, ki omogoča optimizacijo in migriranje na kraju samem. Pozabite na stres in preselite delovne procese v oblak hitro in enostavno.

Izboljšajte zmogljivost v oblaku
Tudi, ko preselite delovne procese v oblak, to še ne pomeni, da bo v njem vse potekalo gladko. Toda Foglight Evolve Cloud vam ne pokaže samo, kje so premalo uporabljeni viri, ampak tudi, kako jih optimizirati. Rezultat? Od ponudnika boste dobili najboljše rezultate po najboljši ceni.

Lastnosti rešitve Foglight Evolve Cloud:

  • monitoring brez konfiguracije,
  • opozorila v primeru poslabšanih zmogljivosti in velike porabe,
  • nizki stroški,
  • poenostavljeno delovanje IT.

 

Želite brezplačni preizkus rešitve Foglight Evolve Cloud?

Če želite brezplačni preizkus rešitve Foglight Evolve Cloud nam sporočite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955. Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

V podjetje ADM-Adria smo Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.