Metalogix Diagnostic Manager (ADM-Adria)

Metalogix Diagnostic Manager – idealno orodje za spremljanje uspešnosti programa Sharepoint

Metalogix Diagnostic Manager nadzira celotno okolje Sharepoint in nudi popoln vpogled v vsebino baz podatkov in SQL (Structured Query Language).

Metalogix Diagnostic Manager obravnava SharePoint kot celoto in ne kot ločene strežnike. Spremlja vpliv aplikacij in rast vsebin. Odpravlja težave na strežnikih, bazah podatkov in v omrežju Sharepoint.

 

Nadzorna plošča
Rešitev nudi z ene nadzorne plošče ogled stanja okolja Sharepoint. Natančno se lahko določijo neuspešni strežniki in strani. Ustvarijo se lahko poročila po meri, in sicer na podlagi primerov, ki so značilni za določeno okolje.

Proaktivna opozorila
Nastavijo se lahko samodejna obvestila za konfiguracijo nivojev uspešnosti, kar služi skrbnikom kot opozorilo na težavo. Vklopijo se lahko opozorila za obvestila o prekinitvi delovanja storitve. Hkrati se prejema opozorila o rasti vsebine, in sicer tako za oblačne kot za lokalne storitve.

Monitoring 24 ur na dan
Z rešitvijo Metalogix Diagnostic Manager se spremlja Sharepoint 24/7. To omogoča reševanje morebitnih težav, ki bi lahko motile poslovne tokove, vključno s potencialnimi SQL težavami iskanja vsebin.

Vpogled v SQL strežnik
Preprost vpogled v SQL strežnik omogoča konfiguracijo in fragmentacijo baze podatkov. Omogočen je ogled razporejenosti baze na pogonih. Na voljo je načrtovanje zmogljivosti sistema z uporabo trenda rasti podatkov in datotek.

Metalogix Diagnostic Manager nudi podporo za:

  • SharePoint Server 2016
  • SharePoint Server 2013
  • SharePoint Foundation 2013
  • SharePoint Server 2010
  • SharePoint Foundation 2010
  • Windows SharePoint Services 3.0 SP1 ali novejše
  • Microsoft Office SharePoint Server 2007 SP1 ali novejše

 

V manj kot 30 minutah je rešitev Metalogix Diagnostic Manager pripravljena na uporabo!

Rešitev olajša nadzor s pomočjo hitrih in enostavnih nastavitev.

 

Bi preizkusili, kako je z uporabo rešitve Metalogix Diagnostic Manager?

Če želite brezplačni preizkus rešitve Metalogix Diagnostic Manager, sporočite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955. Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

 

V podjetje ADM-Adria smo Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.