Change Auditor for Active Directory (AD) (ADM-Adria).

Zagotovite si popolni nadzor nad Aktivnim imenikom (AD)

Težave z Aktivnim imenikom (ang. ActiveDirectory – AD) lahko povzročijo nenačrtovane in drage motnje v storitvah ter zastoje v vašem poslovnem sistemu.

Zagotovite varnost, skladnost in ustrezen nadzor AD in Azure AD s storitvijo Change Auditor for Active Directory. Sledite, preverjajte in prejemajte poročila in opozorila za vse ključne spremembe konfiguracij in jih upravljajte z enega mesta – brez visokih in nepredvidenih stroškov. Proaktivna zaščita in spremljanje sprememb je tisto, kar Change Auditor opravlja z odliko.

Kršitve pri podatkih in neupoštevanje določil SOX, PCI, HIPAA in GDPR lahko vašemu podjetju povzročijo nepotrebne stroške. Change Auditor for Active Directory ustvari celovita poročila za podporo in skladnost s predpisi. Preverjanje AD vam zagotavlja, da boste v realnem času obveščeni o kritičnih spremembah.

 

Celovit pregled
Pridobite pregled nad vsemi dejavnostmi AD in Azure AD na enem mestu.

Sledite aktivnostim uporabnika
Sledite lahko aktivnostim uporabnika in skrbnika s podrobnimi informacijami o dogodkih ter izvirnimi in trenutnimi vrednostmi za vse spremembe.

Zaščita pred spremembami
Poleg tega boste imeli pregled nad hibridnimi dejavnostmi AD in Office 365 v On Demand Audit – nadzorni plošči SaaS s prilagodljivim iskanjem in vizualizacijo podatkov Change Auditor for Active Directory nudi tudi zaščito pred brisanjem ali spremembo nastavitev.

Poenostavljena preiskovanja
Rešite Change Auditor for Active Directory poskrbi za zajem izvornega naslova IP, imena računalnika za blokirane uporabniške račune in povezovanje uporabniških računov s poskusi dostopa do virov. To pripomore k zaznavanju tako notranjih kot tudi zunanjih groženj.

Opozorila v realnem času
Kritična opozorila o morebitnih spremembah dobite na mobilno napravo in po e-pošti, tako da lahko reagirate takoj, ne glede na to, kje se nahajate.

Poenostavite si življenje z odzivnim iskanjem in interaktivno vizualizacijo podatkov ter ohranite zgodovino revizije do 10 let.

 

Bi preizkusili, kako je z uporabo rešitve Change Auditor for Active Directory?

Če želite brezplačni preizkus rešitve Change Auditor for Active Directory, sporočite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955. Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

 

V podjetje ADM-Adria smo Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.