Change Auditor for Exchange

Change Auditor for Exchange – nadzor spremembe, kritičnih skupin in poštnih predalov za Exchange

Change Auditor for Exchange  poenostavi nadzor s sledenjem, revidiranjem, poročanjem in opozarjanjem na spremembe dovoljenj za Microsoft Exchange Server in Office 365 Exchange Online v realnem času.

Če se želi zagotoviti skladnost za Exchange in Office 365, se lahko samodejno ustvarijo poglobljena poročila in zaščitita pred kršitvami pravil. S tem se prepreči tveganja in napake povezane z vsakodnevnimi spremembami.

Change Auditor for Exchange beleži vse kritične spremembe v storitvi Exchange in Exchange Onilne. Olajša poročanje s pregledi v realnem času, ki ščitijo varnostne politike posamezne organizacije ter preprečujejo kršitve skladnosti, izpade sistema in velike motnje v produktivnosti.


Ključne prednosti:


Pregled vseh dejavnosti za Exchange in Office 365 na enem mestu
z vsemi spremembami – tudi v oblaku.

Sledenje aktivnostim uporabnika in skrbnika s podrobnimi informacijami o dogodkih ter izvirnimi in trenutnimi vrednostmi za vse spremembe.

Pregled morebitnih sprememb v spletni pošti, s čimer se poveča varnost in skladnost v podjetju.

Prepreči dostop do občutljivih ali kritičnih podatkov v elektronskem nabiralniku vsem, razen lastniku računa.

Omogoča pošiljanje kritičnih opozoril o spremembah v poštni predal elektronske pošte ali neposredno na mobilno napravo, da se lahko ukrepa takoj, ko se zgodi kaj nepredvidljivega – ne glede na to, kje se skrbnik nahaja.

Ustvarijo se poročila za podporo in skladnost s predpisi GDPR, SOX, PCI-DSS, HIPAA, FISMA, GLBA …

Zajem podatkov ne potrebuje izvornih dnevnikov revizije ter nudi hitrejše rezultate in velike prihranke.

Z rešitvijo Change Auditor for Exchange se vzpostaviti nadzor nad spremembami in odkrije njihov odnos do ostalih varnostnih dogodkov v Microsoftovem okolju, in sicer v kronološkem zaporedju za bolj učinkovito analizo in odzivanje na varnostna tveganja.

 

Bi preizkusili, kako je z uporabo rešitve Change Auditor for Exchange?

Če želite brezplačni preizkus rešitve Change Auditor for Exchange, sporočite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955. Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

 

V podjetje ADM-Adria smo Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.