Spoznajte nove trende in skrivnosti strokovnjakov podatkovnih baz

V četrtek, 8. oktobra 2020, bo med 11.00 in 14.30 potekala letošnja Questova konferenca. Potekala bo v virtualni obliki, tako da lahko z udobja svojega naslonjača spremljate najnovejše tehnološke trende, nasvete in nova orodja, za boljše upravljanje podatkovnih baz in močnejšo varnost podatkov.

Namenjena je administratorjem podatkovnih baz, razvijalcem, IT arhitektom in IT upravljavcem. V njej se boste naučili o novih funkcijah priljubljenih Quest® rešitev, ki vključujejo Toad®, Foglight® for Databases, Foglight Evolve in SharePlex®. Spoznali boste, kako ta zmogljiva orodja zmanjšujejo porabo časa, znižujejo stroške in tveganja ter podpirajo iniciative DevOps in CI/CD.

Virtualna konferenca Quest® Database Virtual Summit 2020 bo razdeljena v tri istočasne sklope.

Prvi z imenom Toad Track je namenjen razkrivanju najnovejših trendov, nasvetov in orodij funkcij Toad® za avtomatizacijo nalog, CI/CD in še več.

Drugi z naslovom Database Track po predstavil nove vpoglede v upravljanje podatkovnih baz in zaščito podatkov. Spoznali boste multi-platformno nadziranje, optimiziranje performanc podatkovnih baz in analizo jedrnih težav.

Tretja IT Manager/IT Architect Track je namenjena arhitektom in skrbnikom IT. Pridobili boste vpoglede v oblačne in IT trende v fragmentiranem globalnem trgu. Strokovnjaki s področja IT bodo razkrili svoje nasvete za gilni razvoj, DevOps in oblak ter IT trende v razdeljenem tržišču.

Natančen urnik s podrobnimi opisi je na voljo v agendi dogodka Quest® Database Virtual Summit 2020.

Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna pa je prijava preko +386 59 251 955 ali info@adm-adria.eu.