Foglight Evolve: Najboljše orodje za nadzor vaše IT infrastrukture

V stalno spreminjajočem se okolju, ki je vse prej kot stalnica, se morajo predvsem podjetja obnašati kar se da prilagodljivo in agilno. Ta morajo biti s svojo ponudbo korak pred celotno konkurenco. Temu mora biti seveda kos tudi IT okolje. To mora dejansko biti sposobno hitrih reakcij, tudi če poslovne razmere zahtevajo večjo spremembo. Za kompleksna okolja je slednje pogosto prevelik izziv, zato velja v informacijsko okolje uvesti več avtomatizacije in poenostaviti upravljanje.

Temu izzivu bomo nedvomno kos z uporabo programske rešitve Foglight Evolve podjetja Quest. Ta namreč prinaša holističen in proaktivni pristop do upravljanja hibridnih računalništev v oblaku, poenostavlja kompleksnost naših podatkovnih centrov in zmanjšuje stroške infrastrukture. Poleg tega pripomore k večji učinkovitosti sistemov in bolj natančnemu napovedovanju stroškov.

Večja učinkovitost

Rešitev Foglight Evolve dejansko omogoča sledenje kompleksnosti IT okolja tudi v primeru, ko gre za kompleksna hibridna okolja računalništva v oblaku. Poleg tega omogoča tudi neprestan nadzor nad zahtevami virov, vključno s podatkovnim prostorom in stroški IT infrastrukture. Vse to pripomore k temu, da so tako uporabniki kot lastniki zadovoljni, saj lahko dosežejo večjo učinkovitost.

Rešitev Foglight Evolve je sestavljena iz treh programskih sklopov, ki lahko delajo v sinergiji ali povsem samostojno, kar je odvisno predvsem od naših potreb in zahtev. Tu gre za programske rešitve Foglight Evolve Monitoring, Foglight Evolve Operate in Foglight Evolve Cloud.

 

Foglight Evolve Cloud – je rešitev, ki zagotavlja nadzor nad procesi migracij in monitoring oblačnih platform, kot so Azure, AWS in VMware.

Foglight Evolve Monitor – omogoča nadzor nad IT okoljem in tako zagotavlja neprestani nadzor nad učinkovitostjo in razpoložljivostjo IT infrastrukture, kar posledično omogoča optimizacijo IT okolja.

Foglight Evolve Operate – omogoča odkrivanje in optimizacijo virov v virtualni infrastrukturi na podlagi t.i. baseline vrednosti. S tem se zagotavlja usmeritev infrastrukture v kritične storitve, kar se odraža v zmanjšanju obratovalnih stroškov.

 

Bi preizkusili, kako je z uporabo rešitve Foglight Evolve?

Če želite brezplačni preizkus rešitve Foglight Evolve nam sporočite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955. Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

V podjetje ADM-Adria smo Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.