Foglight Evolve Monitor (Adm adria)

Zagotovite vrhunsko zmogljivost, razpoložljivost in vzdrževanje IT sistemov | Foglight Evolve Monitor

Odkrijte, diagnosticirajte in odpravite težave.

Poenostavite spremljanje delovanja, razpoložljivosti in vzdrževanja IT sistemov. Z orodjem Foglight Evolve Monitor boste porabili manj časa za ukvarjanje z različnimi orodji za spremljanje strežnikov, aplikacij in shranjevanje podatkov, več pa ga boste imeli za osredotočanje na projekte večje vrednosti in s tem za inovacije.

Foglight Evolve Monitor vam z enim orodjem za spremljanje pokaže vse vaše IT vire in odkrije morebitne napake, preden te postanejo resna težava in jih je še težje diagnosticirati ter posledično odpraviti. Foglight Evolve Monitor vam tako omogoča proaktivno spremljanje vaše IT infrastrukture in s tem dviguje uspešnost vaše ekipe.

Pridružite se torej evoluciji v preprostosti spremljanja IT s Foglight Evolve Monitor.

Ključne prednosti:
– skrajša čas, ki je potreben za spremljanje okolja,
– skrajša čas izpadov in težav z zmogljivostjo,
– skrajša čas, ki je potreben za diagnozo in odpravljanje napak.

 

Vizualizirajte celotno okolje
Eden največjih izzivov pri spremljanju oziroma monitoringu je videti vso IT infrastrukturo in aplikacije v celotnem podatkovnem centru z ene lokacije. Foglight Evolve Monitor zagotavlja vpogled v vse dele vaše tehnološke zbirke, tako da lahko prepoznate ozka grla, napoveste težave z zmogljivostmi, preverite najboljše prakse in prepoznate nenavadno vedenje. Ta vizualizacija zagotavlja, da lahko vi in vaša IT ekipa močno skrajšate čas, ki ga porabite za spremljanje okolja, več časa pa vam ostane za projekte prihodnosti, ki bodo vaši organizaciji v pomoč pri doseganju dolgoročne rasti.

 

Predvidite tveganja in jih odpravite, preden privedejo do katastrofe
Biti korak pred možnimi težavami, ki lahko prizadenejo vaš sistem, je izredno zahtevna naloga. Čeprav nihče ne more v celoti predvideti vsake težave v IT-ju, je tveganje vseeno mogoče močno omejiti. Foglight Evolve Monitor vam ponuja orodja za optimizacijo in zaščito sistemov ter prepoznavanje napak, tako da se lahko aktivno izognete težavam, preden se te pojavijo. S tem boste močno zmanjšali tveganje motenj poslovanja zaradi okvar sistema.

Vse lahko spremljate z eno samo rešitvijo
Spremljanje (monitoring) zapletenih, porazdeljenih sistemov pogosto pomeni, da se zanašate na različna orodja za monitoring. S Foglight Evolve Monitor lahko vse spremljate z enim centraliziranim orodjem in tako skrajšate čas, potreben za iskanje temeljnih vzrokov in diagnosticiranje napak v sistemu. Končni rezultat? Bistveno zmanjšana možnost izpadov.