Quest prevzel podjetje Quadrotech in še okrepil svoj položaj na trgu

Quest uradno prevzema podjetje Quadrotech, že od leta 2011 enega vodilnih ponudnikov selitve in upravljanja v okoljih Microsoft 365 / Office 365. Prevzem krepi zavezanost podjetja Quest k temu, da postane ISV (independent software vendor) v Microsoftovem ekosistemu.

Quadrotech se bo pridružil ekipi za upravljanje Microsoftove platforme, ki vključuje tudi nedavno pridobljeni portfelj Binary Tree. Quest bo tako združil najboljše rešitve na trgu in postal partner za premagovanje vseh Microsoftovih izzivov.

Združitev migracijskih titanov

Prevzem bo omogočil, da bo Quest bolje služil partnerjem in ponudnikom internetnih storitev, ki podpirajo velika, zapletena okolja. Quest rešitve za upravljanje platforme Microsoft so, kot vemo, namenjene strankam, ki želijo preseliti, upravljati in zaščititi svoje Microsoftovo okolje, bodisi lokalno, v oblaku ali pa hibridna okolja.

Quest in Quadrotech sta tesno sodelovala že več kot pet let, tako da bodo njune tesne povezave omogočile nemoteno integracijo. Pri izvedbi migracijskih projektov za svoje stranke lahko zdaj pričakujemo, da bosta dva migracijska titana še bolj uspešna. Tako se bo še okrepil položaj podjetja Quest na področju migracij.

Office 365 je nepogrešljiv

Office 365 se je izkazal kot kritična zbirka aplikacij za sodobno delovno mesto, saj organizacije hitro uvajajo nova orodja za produktivnost, ki temelji na oblaku. Orodja sistema Office 365, kot so Teams, SharePoint, OneDrive za podjetja in Exchange, so ključnega pomena za opravljanje dela, zlasti z vse večjo priljubljenostjo dela na daljavo.

 

Za več informacij o Quadrotechu se obrnite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955. Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

 

V podjetju ADM-Adria smo Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.