Enterprise Reporter

Pridobite oceno varnosti in skladnosti Microsoftovega okolja

Varnost IT okolja je za vsa podjetja zelo pomembna. Prav varnostnim vidikom se daje danes velik poudarek, saj so varnostna tveganja in vdori vse pogostejši, podjetju pa lahko povzročijo nesluteno škodo.

Rešitev Enterprise Reporter je namenjena poenostavitvi skladnosti Microsoftovega okolja z vidika varnosti in poročanja.

Varnostni in sistemski administratorji imajo široko paleto odgovornosti, vključno z doseganjem in vzdrževanjem IT varnosti in skladnosti Microsoftovega okolja. Ker pa organizacije hitro rastejo in se širijo v oblak, pogosto ne vedo vsega o svojih uporabnikih, skupinah uporabnikov oziroma o dovoljenjih v aplikacijah itd. To lahko ogroža varnost ter potencialno povzroči izgubo podatkov. Vedeti, kdo lahko dostopa do katerih podatkov v Microsoftovem okolju je nujno za zaščito podatkov podjetja in uporabnikov.

Enterprise Reporter pomaga pri tem, da se Microsoftovo okolje ohrani varno in skladno na podlagi poročanja o oceni dostopa – pa naj bo to v oblaku ali ne. Z rešitvijo Enterprise Reporter se pridobi obsežen vpogled v storitve:

  • Active Directory/Azure AD
  • Exchange
  • Office 365
  • Windows Servers
  • SQL Server
  • File Storage Analysis

Enterprise Reporter nudi vpogled v konfiguracije, vidnost uporabnikov, skupin, dovoljenj itd. Enterprise Reporter Suite vključuje Security Explorer, tako da se lahko hitro ukrepa znotraj uporabniškega vmesnika Enterprise Reporter in odstrani neustrezna dovoljenja.

Želite brezplačni preizkus rešitve Enterprise Reporter?

Sporočite svojo željo na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955 in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

 

V podjetju ADM-Adria smo Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.