Recovery Manager – enostavna, celovita in popolna rešitev za obnovo poslovanja

Programska oprema Recovery Manager podjetja Quest predstavlja enostavno, celovito in popolno rešitev za obnovo številnih sistemov. Tako se lahko ohrani produktivnost in izogne izgubi podatkov kot posledici vdora ali odpovedi strojne opreme. S programsko rešitvijo Recovery Manager se lahko obnovi posameznikov elektronski poštni predal, objekt aktivnega imenika (ActiveDirectory – AD) itd.

Obnovitev v primeru odpovedi za Aktivni imenik

Napake se zgodijo, podatki se okvarijo in nesreča nikoli ne počiva. Ko pride do napada na aktivni imenik je ključno, da se reagira hitro, saj vsaka sekunda šteje. Zaradi tega se potrebujete orodje, ki omogoči hitro izbiro in možnost obnove. Ravno to pa ponuja programsko orodje Recovery Manager for Active Directory Disaster Recovery Edition. Na ta način se lahko hitro vrne poslovanje na stare tirnice in s tem podjetju omogoči normalno poslovanje v zelo kratkem času.

Obnovitev za povezane Aktivne imenike

Pri migraciji ali konsolidaciji lahko vsako nedelovanje Aktivnega imenika povsem ustavi poslovanje ali pa ga vsaj precej ohromi. Zaradi tega je zelo pomembno, da je vedno na voljo rezervni plan, kako se izogniti tovrstnim težavam. Pri tem je zagotovo v pomoč orodje Recovery Manager for Active Directory Forest Edition. To orodje namreč poskrbi za samodejno varnostno kopiranje in obnovo celotnega dela Aktivnega imenika.

Obnovitev za Aktivni imenik

Varnostno kopiranje in ponovna obnova Aktivnega imenika sta ključna v primeru, da pride do težav ali napak. To še posebej drži v primeru, če pride do težav zaradi hekerskega napada. Na srečo lahko tu računamo na programsko orodje Recovery Manager for Active Directory. To nam bo namreč omogočalo varnostno kopiranje in hitro obnovo brez onemogočanja Aktivnega imenika.

Obnovitev za poštni strežnik Exchange

Elektronska pošta je pomembna za vsako sodobno podjetje. To je tudi razlog, zakaj si sodobna podjetja ne morejo privoščiti izpada storitve elektronske pošte ali pa izgubo elektronskih sporočil. Na srečo lahko vedno računamo na programsko orodje Recovery Manager for Exchange. To nam bo omogočilo, da bo storitev elektronske pošte vedno delujoča in varna.

 

Želite brezplačni preizkus rešitev Recovery Manager?

Sporočite svojo željo na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955 in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

 

V podjetju ADM-Adria smo Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.