SharePlex

Celovito orodje za replikacijo podatkovnih baz Oracle

Če uporabljate podatkovne baze podjetja Oracle, ste se zagotovo že srečali z zahtevo za njihovo nadgradnjo ali pa migracijo podatkov. Čeprav tovrstne naloge prinašajo številne prednosti, se z njimi pojavijo tudi nepričakovana tveganja izgube podatkov ali celo njihove nerazpoložljivosti. Čeprav programska orodja, ki jih ponuja podjetje Oracle, zagotavljajo določeno mero varnosti, je tveganje še vedno prisotno.

Z namenom, da bi tveganje izgube ali razpoložljivosti podatkov znižali na minimalno raven, je podjetje Quest razvilo programsko rešitev SharePlex.

Rešitev SharePlex poleg replikacije podatkov v realnem času omogoča tudi primerjavo podatkov z replicirano bazo, uskladitev podatkov med bazama, nadzor in opozarjanje na delovanje več različnih podatkovnih baz.

Z minimalnim vplivom na delovanje baz predstavlja rešitev, ki si jo želi vsak administrator baz podatkov, saj deluje izven baz in tako s svojim delovanjem ne posega v njihovo delovanje. Na ta način minimalizira vpliv na odzivne čase baz in precej vpliva na mrežni promet. Programsko orodje SharePlex je kot nalašč za uporabo s podatkovnimi bazami Oracle, ki so izjemno zanesljive in široko uporabljene.

Ključne prednosti rešitve SharePlex so:

Nizki stroški
Izognite se dragim nadgradnjam, dodatkom in upravljavskim orodjem z zbirko orodij, ki so cenovno dostopna.

Odlična podpora
Odlična podpora vrhunskih strokovnjakov je na voljo 24x7x365.

Zanesljivost podatkov
Preprečite izgubo podatkov pri prenosu z vgrajenimi nadzornimi orodji, odpravite težave, opravite primerjavo podatkov in sinhronizacijo. Replikacija podatkov in posodobitev v realnem času. Sprosti sistemske vire, preprečuje ozka grla in izboljša zmogljivost in zagotavlja nadgradljivost.

Enostavnost
Namestite in uporabljajte programsko orodje SharePlex v zgolj nekaj minutah. Enostavno izvajanje replikacije podatkov za skalabilnost v skoraj realnem času z namenom doseganja visoke razpoložljivosti. SharePlex odpravlja zamudno ročno delo.

Analitska podpora
Prenos podatkov se izvede v skoraj realnem času za poslovne analitične sisteme. Omogoča dostop do podatkov brez vpliva na učinkovitost delovanja aplikacije.

Želite brezplačni preizkus rešitve Change Auditor for SQL Server?
Sporočite svojo željo na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955 in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

V podjetju ADM-Adria smo Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.