afeguard for Privileged Analytics

Rešitev Safeguard for Privileged Sessions omogoča upravljanje privilegiranih sej

Dodelitev dostopa do pomembnih sistemov internemu osebju, IT administratorjem, zunanjim sodelavcem in pogodbenim sodelavcem vedno predstavlja veliko varnostno tveganje. A sam nadzor nad dodeljevanjem dostopov je samo začetek, saj je za dosego pravega nivoja varnosti in skladnosti z nekaterimi standardi treba nadzorovati ne samo dostope, ampak tudi vse aktivnosti oseb na teh sistemih ter ukrepati v primeru nedovoljenih dejavnosti.

Safeguard for Privileged Sessions (privilegirane seje) preko različnih načinov delovanja zagotovi nadzor nad sejami vseh vrst uporabnikov, ki se povezujejo na kritične sisteme. Postavitev rešitve deluje na nivoju snemanja omrežnega prometa, kar zagotovi kar se da hitro in ne invazivno postavitev v okolje brez potrebe po spremembah ali dodatkih na ciljnih sistemih.

Safeguard for Privileged Sessions (privilegirane seje)

Vse povezave iz nabora podprtih protokolov (SSH, RDP, VNC, HTTP, Telnet, CITRX, MSSQL) do sistemov potekajo preko Proxy strežnika. Tako uporabniki nimajo neposrednega dostopa do omenjenih sistemov in so le ti zaščiteni pred različnimi grožnjami, ki se lahko pojavijo v uporabniškem okolju (virusi, črvi, neposredni napadi, DOS napadi itd.).

Upravljanje priviligiranih sej

Delovanje na osnovi mrežnega prometa omogoča celovit nadzor nad spremljanimi sejami (npr. določanje ukazov »Blacklist / Whitelist«), spremljanje aktivne seje in obveščanje v realnem času.

Vse seje, ki potekajo preko rešitve Safeguard for Privileged Sessions se snemajo in arhivirajo za poznejši pregled. Snemanje je optimizirano s stiskanjem podatkov in snemanjem samo aktivnosti uporabnikov brez neaktivnega časa. Tako so posnetki stisnjeni na najmanjšo možno velikost in so mnogo manjši kot v drugih podobnih rešitvah.

Želite več informacij?
Sporočite svojo željo na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955 in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

V podjetju ADM-Adria smo Platinum+ partner proizvajalca rešitev One Identity.

OneIdentity-Platinum-Plus-Partner-ADM-Adria