afeguard for Privileged Analytics

Prepoznavanje nevsakdanjega vzorca aktivnosti uporabnika s Safeguard for Privileged Analytics

Kljub povišanemu nivoju varnosti je ta popolnoma odveč, če ni dodeljenega skrbnika, ki bo obdelal goro nabranih podatkov in odkril grožnje v sistemu. Proizvajalec One Identity ponuja rešitve tudi na tem področju.

Safeguard for Privileged Analytics (privilegirana analitika) poskrbi za analizo vseh aktivnosti uporabnikov na nadzorovanih sistemih in s tem omogoča pregled nad sumljivimi posnetki.

Safeguard for Privileged Analytics (privilegirana analitika)

Zaznavanje groženj v realnem času omogoča nadzor nad aktivnostmi uporabnika, še preden ima vpliv na okolje.

Preko prednastavljenih vzorcev, varnostnih politik organizacije in naprednega prepoznavanja vzorcev Safeguard for Privileged Analytics sam ugotovi kaj je neprimerno vedenje in kakšni so primerni koraki ukrepanja.

Safeguard for Privileged Analytics (privilegirana analitika)

Vsak uporabnik ima značilen vzorec obnašanja pri opravljanju celo preprostih operacij, kot je tipkanje ali zgolj premikanje miške.

Algoritmi vgrajeni v zaščito Safeguard for Privileged Analytics pregledajo vedenjske značilnosti in ustvarijo vzorec normalnega obnašanja za posameznega uporabnika.

Ti vzorci niso vezani na posameznika, temveč na račun, ki ga upravlja. Na takšen način se zagotovi, da lahko račune uporabljajo samo pooblaščeni uporabniki. Hkrati funkcionalnost služi kot neprekinjeno biometrično preverjanje pristnosti.

Želite več informacij?
Sporočite svojo željo na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955 in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

V podjetju ADM-Adria smo Platinum+ partner proizvajalca rešitev One Identity.

OneIdentity-Platinum-Plus-Partner-ADM-Adria