Dobrodelnost v domači regiji

Ponosni smo, da smo s podporo na dobrodelnem dogodku podali svoj košček v mozaik dobrodelnosti v lokalnem okolju in s tem pripomogli k prenovljenim učnim potem za slepe in slabovidne, ter pomoči potrebnim v okolici Celja.

V nedeljo 22. maja je potekal dobrodelni dogodek ”Pomagam z gibanjem in drugače”, ki so ga organizirali LIONS in LEO klub iz Celja in Savinjske doline. Ponosni smo, da smo na dogodku sodelovali tako kot donatorji, kot tudi udeleženci.

Skupaj POMAGAMO!

V nedeljo, 22. maja je v Celju na kajak centru Špica potekal dobrodelni dogodek »Pomagam z gibanjem in drugače«, ki so ga priredili Lions in LEO klub iz Celja in Savinjske doline. Izvedli so otvoritev prenovljene učne poti za slepe, slabovidne in videče ter zbrali prispevke za pomoči potrebne v Celju in okolici. Organizatorji so ob tej priložnosti povabili različna društva, med njimi tudi Društvo paraplegikov JV Štajerske in jim ob tej priložnosti podarili nov koš za sedečo košarko. Glavno nagrado na tradicionalnem dobrodelnem srečelovu je tokrat prejel paraplegik, ki je svoje sanje o letenju sanjal že takrat, ko je še lahko hodil.

– LIONS, Distrikt 129, Slovenija

Udeleženci prireditve “Pomagam z gibanjem in drugače” na Špici v Celju
ADM Adria
Average rating:  
 0 reviews