Quest Erwin

Quest software naznanil nakup podjetja Erwin, Inc.

Quest software, globalni ponudnik programske opreme za upravljanje sistemov, zaščito podatkov in varnostnih rešitev, je naznanil nakup podjetja Erwin, Inc. S tem bo Quest organizacijam omogočil, da še bolj celovito izkoristijo izjemne poslovne prednosti podatkov, ki jih imajo v podjetju.

Erwinove rešitve bodo še okrepile Questov vodilni nabor podatkovnih orodij, dodale nove zmogljivosti in uvajanje sodobnih aplikacij, hkrati pa zagotavljale skladnost z zakonodajo. Dogovor bo tudi okrepil Quest kot vodilnega ponudnika programske opreme za kritične podjetniške IT izzive.

Erwinovi produkti obravnavajo vse pomembnejše presečišče med potrebami IT po upravljanju podatkov podjetij ter poslovnih uporabnikov. Mnoge organizacije se danes borijo z upoštevanjem predpisov, saj so podatkovni ekosistemu vse bolj zapleteni. Produkti podjetij Quest in Erwin bodo skupaj strankam omogočali, da bodo podatke izkoristile kot glavno prednost podjetja.

Patrick Nichols, izvršni direktor Quest Software poudarja, da so podatkovno usmerjeni projekti v podjetjih v zagonu. »Quest je že bil prevladujoč pri orodjih za baze podatkov in spremljanju uspešnosti, zdaj pa združitev s podjetjem Erwin, vodilnim pri modeliranju podatkov in podatkovni inteligenci, postavlja Quest na položaj glavnega akterja za celovito upravljanje podatkov.«

Quest bo z novo pridobitvijo ponujal vodilne rešitve v več ključnih tehnoloških kategorijah:

Modeliranje podatkov: Erwin Data Modeler poenostavi razvoj aplikacij za t.i. masovne podatke (ang. big data), tako da podatke črpa iz več podatkovnih virov in sistemov

 

Upravljanje metapodatkov in podatkovna inteligenca: Erwin Data Intelligence Suite poišče podatke in jih razvrsti. Ugotavlja tudi, kdo dostopa do podatkov in kateri občutljivi podatki zahtevajo posebno skrb. Jasno razumevanje metapodatkov zagotavlja upravljanje podatkov in skladnost z vse večjim številom predpisov.

 

Modeliranje poslovnih procesov: Erwin Evolve Suite je v pomoč pri skladnosti. Rešitve poganjajo preoblikovanje poslovnih procesov in implementacijo sistemov za velike ERP, oblake in podobno.

Quest bo z Erwinom ponujal vrhunske rešitve za digitalno preobrazbo podjetij, ki jo ta pravzaprav nujno potrebujejo, če želijo ostati konkurenčna.

Erwin se pridružuje poslovni enoti ISM

Erwin se pridružuje poslovni enoti Information Systems and Management (ISM), ki obsega rešitve za upravljanje baz podatkov, zaščito podatkov in poenoteno upravljanje končnih točk. To zajema priznane blagovne znamke, kot so Toad, Foglight, SharePlex, NetVault in KACE. ISM se osredotoča na pomoč podjetjem pri upravljanju, spremljanju, premikanju in zaščiti podatkov.

Quest je kupil podjetje Erwin, Inc. od zasebnega kapitalskega podjetja s sedežem v Kaliforniji, Parallax Capital Partners. Transakcija se je zaključila 31. decembra 2020. Pogoji niso bili razkriti.

 

Želite več informacij?
Sporočite svojo željo na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955 in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

V podjetju ADM-Adria smo Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.