Vabilo na Quest Data Empowerment Summit

Preobrazite svojo organizacijo s pomočjo podatkovne inteligence | Vabilo na Quest Data Empowerment Summit

Zdaj velja, da je podatkovna inteligenca ključna za pomoč podjetjem, da se preobrazijo v bolj inovativna, konkurenčna in kupcu prijazna podjetja. Razumevanje podatkov in podatkovnih sistemov omogoča vsem v organizaciji hitrejše, pametnejše in bolj strateške odločitve za spodbujanje rasti.

Na tehnološkem virtualnem dogodku Quest Data Empowerment Summit bodo izpostavljeni trije ključni vsebinski sklopi, in sicer podatkovni procesi, zaščita podatkov in upravljanje podatkov. Predstavljeni bodo najnovejši trendi, najboljše prakse in tehnologije za uskladitev upravljanja kritičnih področij dela s podatki.

Predstavljene bodo rešitve Quest, ki omogočajo preoblikovanje podjetja – npr. Toad, Foglight, Erwin Data Modeler, SharePlex, KACE, QoreStor, NetVault in Erwin Data Intelligence itd.

Ne glede na funkcijo v podjetju (CIO, IT vodja, DBA, razvijalec itd.) bo vsem sodelujočim na voljo vrhunska in strokovna atmosfera polna strokovnih znanj, dolgoletnih izkušenj in inovativnih pristopov. Hkrati bodo organizatorji med sodelujoče izžrebali številne lepe nagrade – npr. PlayStation 4.

Prijava na dogodek in agenda.